Julpynt, sjukhus & vardagskaos

Nu har jag stupat i soffan efter en intensiv eftermiddag. Endast middagsbestyr och dusch av barnen nu när jag ”bara” har min personliga assistent – det blir som tufft och tjejerna gör som vanligt enormt mycket mer än de borde göra.. (klassiska dilemmat här hemma). Nåja nu har vi mätta och rena ungar och det var som prio idag.

Nyduschad och överaktiv kille 😅

Nyduschad och överaktiv kille 😅

Nu inväntar vi lugnet och Bolibompa innan sövning av vildarna står på schemat. Förhoppningvis blir det en lugn kväll och natt nu när jag ska få min sömnregistrering avklarad. Vi var och hämtade utrustningen idag och rekade långtidsparkering inför torsdag.

Tur och retur sjukan igen

Tur och retur sjukan igen för att hämta apparaten

Nåja tillbaka till julpynt och min fundering angående detta; har ni börjat? Det lyser adventsljusstakar i var och varannat hus men det känns så tidigt tycker jag personligen. Blev å andra sidan en julkrans redan nu som min mamma hade tillverkat (skyller på att det var en present) men sen får det vänta till första advent eller allra helst 1 december. Annars hinner jag nog tröttna innan julafton 😉

Resten av julpyntet får nog vänta *s*

Resten av julpyntet får nog vänta *s*

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.