Måndagsmummel & monsterhumör

Jag borde vara superglad och lättad över att den akuta tandvärken är borta men det är så mycket annat som snurrar i skallen :-/ Remisser hit och läkarbesök dit – det tar som aldrig riktigt slut. Både mina egna och barnens tider avlöser varandra samtidigt som nya tillkommer. Blir det aldrig ett avslut? Får man åtminstone ett längre brejk? När kommer min kalender-app i mobilen sluta pipa angående påminnelser; som jag ändå trycker bort och glömmer i nästa sekund.

ADHD är verkligen inte min ”superkraft”

Mamma-spindeln har trasslat in sig i nätet

Mamma-spindeln har trasslat in sig i nätet men låtsas ha full kontroll

Vill bara skrika STOPP och be någon om hjälp med att samordna allt kaos men det finns ingen vad jag vet. Jag har så många underbara människor omkring mig som hjälper till på olika sätt och med diverse stödinsatser men vem knyter ihop allt? Ja den där här mammaspindeln är helt ”vilse i sitt nät”.

img_3192

I morgon ska jag in till sjukhuset och hämta utrustningen till min sömnregistrering men innan dess så ska vi köra morgonrutinerna med kidsen (maken jobbar kvällsvecka och sover sött på morgonen) och se till att de kommer i tid till skola/förskola. När vi är klara i stan så är det full fart hemåt för att möta upp S vid skolbussen och stressa vidare för hämtning av de andra… middag, mäkla fred och till sist kvällsrutinerna – sen är dygnet slut och allt börjar om.

Ny diagnosen i samlingen

Ny diagnosen i samlingen. Suck!!!

Studierna känns som en parodi nu men jag bad om tre extra veckor efter nyår så jag slipper den värsta stressen. Just nu är hjärnan slutkörd och mitt dåliga samvete gentemot allt och alla växer. Familj, vänner och framförallt mina barn.. Ett stort förlåt till alla som jag kanske gör besvikna; det är inte med meningen!

img_3182

Jag hatar att höra mitt egna gnäll och kan bara föreställa mig hur ni läsare känner. Jag saknar mina positiva blogginlägg och att skratta även inombords. Tystnad eller teater ska inte behöva vara de enda valen för mig utan detta måste få ett slut.

Jag vill inte vara ledsen, trött och bitter länge till!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.