Tandjävel & bitter som f*n

Ja men det var då självaste f*n att den inte kunde ”hålla ihop” till den 30/11 då jag har en tid för rotfyllning, utan istället tacka för sig redan ikväll. Har haft småont under eftermiddagen men tänkt att jag bara inbillat mig; nu vet jag att det verkligen är KATASTROF igen. Det både känns och syns i spegeln att tanden börjar dela på sig och den nya lagningen spricker i samma takt.

img_3181

Vad gör jag nu då? Vi har som inga egentliga akuttider i vår lilla by utan snarare små små luckor imellan patienter och aldrig samma dag i princip. Jag orkar inte ha så här ont och det kunde inte kommit mer olägligt. Den här veckan har jag både sömnregistrering, tid på arbetsförmedlingen och sedan utbildning/möte i Göteborg (med övernattning). Som bonus ligger jag efter med engelskan.

Tack gode gud för att jag har gratis tandvård för annars hade jag varit uppe i enorma summor efter det senaste årets otur..

Om Ni tycker jag är bitter så har Ni rätt! 👿

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Men vad ont det låter 🙁 Hoppas tanden slutar värka eller att tiden går snabbt tills du får fixa den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.