Febrig kropp & knopp

Vaknade med en sprängande huvudvärk och lite mer hjärndimma än vanligt. Tänkte att det bara var övergående men icke. Skitförkylningen har slagit ner mitt imunförsvar med besked och nu var även febern ett faktum. 

Det är så tråkigt att aldrig få vara frisk. Att aldrig kunna svara att man inte är sjuk/förkyld/febrig under en vecka utan att det alltid kommer en ny omgång. Jag märker ju att en del verkar tro att man är hypokondriker och överdriver men om det vore så väl – jag önskar nästan att det vore ett påhitt för så här vill väl ingen leva?Kroppen tar som mer och mer stryk och nya saker tillkommer. Jag hinner inte reda ut ett problem innan nästa tillkommer..

Igår tex gick min lagning av framtanden sönder på nytt. Den där biten som består av plast som är ett minne från min vilda barndom hos dagmamman. Det är vasst och ser inte så snyggt ut när en hörna fattas men att försöka få en tid för att ordna det är som ingen ide, utan jag får hoppas att tandläkaren kan ta det samtidigt som rotfyllningen om 1,5 vecka. Såren ökar i takt över hela kroppen och det påminner nästan om när jag fick bältros (acne enligt min fd vårdcentral) för sisodär 2 år sedan. Jag hoppas verkligen inte det är fallet utan att de bara är kroppen som försöker protestera på alla sätt och vis. Såren från ambulanspersonalens misslyckade försök att sätta nål är tex fortfarande infekterade.

Sprutnarkoman? 😔

Sprutnarkoman? 😔

Idag har vi tack och lov fått barnvakt till minstingen som fick lite egentid ute hos mormor och morfar. Mellansonen blev halvt hysterisk för att han inte fick följa med men han har ju i sin tur varit på kalas flera helger i rad och då har ju lillebror i sin tur varit ledsen och avundsjuk. Äldsta sonen på 8,5 år är mest nöjd över att få vara i fred på rummet och spela Wii U. Han vägrar nästan gå utanför huset på helgerna men det kan jag leva med (minns själv hur det var).

img_3165

Nu har jag hunnit läsa lite bok för J med min hesa stämma och tagit en Ipren som jag hoppas att magen klarar den här gången men nu börjar orken tryta. Ska ta och krypa ner under täcket och SOVA ett tag. Förhoppningsvis är det en piggare mamma i morgon då jag inte har varken personlig assistent i tjänst eller någon barnvakt som avlastar med grabbarna. Det får vi bara utgå ifrån för min stackars makes skull…

Vad hittar Ni på idag?

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.