Spindelmannen & sömnbrist

Blev hastigt och mindre lustigt väckt av ett ”Är det morgon nu mamma?!” från G vid 04:00. Lyckades övertala han att natta om Spindelmannen och själv ligga stilla i en hel kvart; men sen var det kört. Jag hostar så mycket nu och har svårt att somna på kvällarna så det har blivit max 5 timmars utspridd sömn det senaste och det börjar bli påtagligt. Men vad gör man? Bara gilla läget och försöka underhålla honom här inne så inte fler i huset blir väckta….

img_3156

Nåja det är egentligen mest synd om våra barn som har kämpigt med sömnen. De är ju själva minst lika trötta om dagarna som en annan.  Det är skönt att han inte ska iväg någonstans utan kanske kan vila middag senare. Idag är nämligen förskolans ordinarie personal på utbildning och det är enbart vikarier där så vi valde att ha barnen hemma. Ja eller de två yngsta åtminstone för S har givetvis skola som vanligt och ska med skolbussen.

Tror ni att sonen märker om mamma ”blundar” lite i smyg?

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.