Fullt upp med ingenting?

Ja ibland känns det som jag lyckas trycka in så minimalt med saker under ett dygn men ändå få fullt upp. Det kanske snarare är som så att mina ordinarie rutiner bryts och nya saker ständigt tillkommer? Det är nog ett ganska vanligt bekymmer för oss individer med NPF som även behöver rodda runt familjeliv etc.

Idag har jag först och främst haft besök av arbetsterapeuten för att checka av förvaring av elrullstol och sen blev det ett snabbt tandläkarbesök för en temporär lösning av tanden vars lagning pajade (rotfyllning om två veckor). Skönt att det fanns en tid så man fick det åtgärdat!

Eftersom barnen skulle hämtas direkt efter detta så hann jag inte hem och vila något och det märktes – kroppen och knoppen är helt uttömda på energi. Somnade som en stock en stund och vaknade minst lika trött som innan hehe. Nu ska jag kolla på ”Bonde söker fru” och sen får det bli hopp i säng direkt. I morgon är 2/3 barn hemma och då blir det nog highlife 😉

 

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.