Oturskorp, domstolen & vattengympa

Åh jisses vilken intensiv dag det blev med både bra och dåliga överraskningar. Pust! Själva vattengympan gick enormt bra och det var jätteskönt med värmen (34 grader i bassängen). Många trevliga människor med varierande fysiska förutsättningar  som deltog och jag hann småprata en hel del med en äldre norrländska som fått exakt samma dåliga bemötande på ortopeden som jag tidigare råkat ut för. Tråkigt att höra hennes historia men samtidigt skönt att kunna pusha henne till en second opinon och intyga att deras läkares sista ord inte alltid är just det sista ordet…

”Bara bita ihop”

Tyvärr har jag även bitit sönder en lagning i underkäken och har haft rejält ont. När jag ringde om akuttid så fanns det inga fören torsdag eftermiddag men jag lyckades till slut tjata till mig en tid i morgon efter lunch. Bara bita ihop (bokstavligen) fram till dess och gilla läget. Det är konstigt det där med tandvärk; en speciell smärta som är svår att beskriva bortsett från när den är aktuell. Hualigen!

img_3146

Kom precis hem för att mötas av ett tråkigt besked från Förvaltningsrätten. Kalla mig gärna bitter och tjatig men visst är det underligt att vår kommun kommer undan med så mycket som den faktiskt har gjort. Att ingen bara slår näven i bordet och säger ifrån? Ja jag tänker speciellt på LSS och andra områden som blir aktivt motarbetade av IFO. Nåja det är säkert någon hemlig hållhake eller liknande som gör att man väljer att blunda gång på gång.

Ingen ide att spekulera så mycket mer i den här frågan utan bara hoppas att assistansen inte krånglar lika mycket framöver – för då sitter vi åter i skiten! Nåja nu ska jag försöka vila lite och hoppas att huvudvärken släpper. I morgon är det full fart igen och flertalet saker på schemat. Bara andas och göra sitt bästa. Jag har min egna sårbarhet att ta hänsyn till och måste bli bättre på att lyssna på mig själv.

Jag är och behöver faktiskt inte vara någon superkvinna!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.