Rehab och undersökning av sköldkörtel

Sitter i bilen på väg mot stan tillsammans med mina två assistenter och ska först besöka rehabmottagningen. Det är ett privat ställe som jag fått remiss till och det är via dem som vattengymnastiken ska ske. Idag är det första besöket och jag tror det mer är planering av upplägg samt information. Hoppas på att få en plats i gruppen snart men vet att det varit fullsmockat hittills.

img_3142

Efter det så väntar lite lunch på stan och fönstershopping innan vi ska åka vidare mot sjukhuset för nästa stopp. Det är ultraljud av sköldkörteln som står på schemat. Får hoppas att läkaren har överseende med min skrällhosta vid undersökningen och det går snabbt.

Vad händer hos er idag?

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.