En barnfamiljs värsta mardröm

Näst efter tvättmaskinen så är vi enormt beroende av både torktumlare och diskmaskin här hemma. På vinterhalvåret är det extra mycket som går i torktumlaren eftersom vi har minimalt med plats att hänga tvätt på inomhus; så vad händer? Jo sent igårkväll så upptäckte vi till vår förfäran att torktumlaren inte ville snurra. Gah!

img_3135

Maken plockade isär skiten och när vi hade förfärats klart över allt ludd som var gömt i alla små skrymslen så såg han ganska snabbt vart felet satt. Hela bandet runt tumman hade lossnat och är kaputt. Så nu måste vi införskaffa en sådan samt ev en ytterligare reservdel. Tyvärr fanns det inga billiga varianter utan det får bli original. Ja inga hutlösa summor direkt men man är ju ändå nervös för att det ska vara något större fel så summan drar iväg. Nåja nu får vi beställa hem sakerna och sen får gubben testa. Under tiden kommer jag (eller rättare sagt mina assistenter) svära mycket över berget av tvätt som måste torkas på något sätt. Tur i oturen att det ska bli flera plusgrader närmaste veckan så vi kanske kan hänga lite på den inglasade altanen..

Jag är nog den enda som jublar över plusgrader i huset

Jag är nog den enda som jublar över plusgrader i huset

Related Posts

3 Discussion to this post

  1. Tricia skriver:

    Tänkte bara kika in och tacka för den fina kommentaren i min blogg <3
    Sedan har jag själv ingen torktumlare för jag är bara en ensamstående konstnär i en tvårumslägenhet, men förstår paniken som kommer när saker inte funkar 😛
    Kram

  2. Marlén Blixt skriver:

    Jag vet!!! Våran torkis gick sönder igår med! Med en 7 kg tvätt bara strumpor o underkläder 😡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.