Maskerad & massakerad fot

Idag är det en prövningens dag för minstingen i familjen; storebror (mellan) är iväg på kalas IGEN och den här gången var det även maskerad. Det är tufft för en fyraåring att inte själv få åka iväg på sånt som brorsan gör upprepade gånger och det blir mycket tårar. Det är tur i oturen att kalasen oftast infaller på lördagarna då G får sitt kära lördagsgodis..

G fick åtminstone klä ut sig lite tillsammans med J innan kalaset

G fick åtminstone klä ut sig till pirat med brorsan

Det känns sorgligt att se hur besviken G blir men vi är samtidigt enormt glada över att se hur bra det går för J med kalas. Något som kändes totalt omöjligt att ens närvara på förra året; funkar nu riktigt bra och idag är det premiär på kalas utan förälder med. Det blir en mjukstart då mamman till dagens födelsedagsbarn jobbar på barnens förskola och känner J riktigt bra.  (Vi finns även ajour på mobilerna)

Idag fick jag ett sånt där härligt ”hyperaktivt ryck” och började rensa på barnens toalett. I samma stund som jag skulle rengöra en tavla så slutade det med att den flög ner samt träffade mig i foten med ena hörnet. Blev ett pyttelitet hål och svullnade upp rejält – vilket inte var helt oväntat. Ignorerade smärtan och gick istället loss på väggen med en nyinköpt dekal. Hoppas och tror den går hem hos alla barn samt får vara ifred från klåfingriga och smutsiga barnhänder hehe.

Fynd från Wish

Fynd från Wish

Nu ska jag passa på att vila lite middag med foten i högläge och lyssna på en ljudbok. Nästan för många att välja på och jag velar mellan två-tre stycken.  Alla är dock inom samma genre (självbiografier) och det blir lätt så när jag kikar runt på utbudet. Kanske har det att göra med min Asperger?

Har ni några tips på bra ljudböcker?

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.