Projekt: julkalender till barnen

I år kör vi som jag tidigare berättat med ett nytt koncept som julkalendrar. Inga mer tråkiga och dyra Lego-kalenders eller färdiga kit med småskräp – utan mer personligt och kreativt.

img_3108

Det ska bli spännande att se om barnen uppskattar min ide eller om det bara blir pannkaka av allt. Har laddat upp med hälften av småpresenterna än så länge och hoppas hitta resterande ganska snabbt. Det finns mycket på Wish men vi ska komplettera med lite från den ”svenska marknaden” också 😉

img_3111 Nu är bara frågan om jag hinner klart med själva kalendern som paketen ska hänga på. Den är gigantisk men kommer förhoppningvis bli fin. Ja och i värsta fall får det bli en halvdan 2016 och helt klar nästkommande jul.

img_3110

img_3109

 

 

 

 

 

För att undvika bråk och tjat runt paketen så satsar vi nog på att enbart hänger upp för en dag åt gången. Då hinner jag även komplettera om något blir tokigt eller konceptet känns enformigt. Det är inte helt enkelt att göra en rättvis fördelning men ändå saker som passar barnen (8, 6 och 4 år).

Hur gör Ni andra föräldrar med julkalenders i år? Får även era respektive något roligt? ☺️

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Cissi skriver:

    Blir ”upplevelser/att göra” kalender i år med… är tredje året! Vi firar julafton flera gånger (stor familj) så presentkalender blir lite too much presenter. I upplevelse-kalendern brukar jag variera presenter med typ ”se på julfilm tillsammans”, ”baka pepparkakor” och ”julspa”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.