Frågestund: personlig assistent

När vi idag ändå varit inne på ämnet personlig assistans så har jag funderat mycket på min bloggstatistik. Det har nämnligen varit många sökningar via Google som gjort att flertalet besökare letat sig hit. Några exempel från senaste månaden har tex varit:

  • personlig assistans raka ben
  • beslut assistanstimmar
  • regler blogg personlig assistent
  • arbetsuppgifter personlig assistent
  • brukare omkostnad

Frågestund

Tänkte nu därför passa på att erbjuda en så kallad frågestund så Ni som undrar något kan få svar. Jag är givetvis ingen proffs och kan bara ge svar som utgår från mig själv och mina erfarenheter – men det kanske är bättre än inget? ☺️

img_3118

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.