Bröllopsdag

I hela 9 år har nu maken stått vid min sida och vi har kämpat oss igenom alla prövningar tillsammans. Det är helt otroligt och jag blir riktigt stolt över vår kärlek och kämpaglöd.

Inget är gratis här i livet och definitivt inte kärleken imellan två individer

Hur vi firar? Jag fick blommor och choklad men maken fick nöja sig med sovmorgon. Han ska dock gottgöras med hemmagjord pizza snart och massa kramar. Det gäller att inte ta varandra för givet utan visa uppskattning dagligen; något som jag själv lovar att bli mycket bättre på.

img_3106

 

 

Related Posts

2 Discussion to this post

 1. Fannyemmaviola skriver:

  Grattis till er 😀 dålig på o kommentera men är ofta inne o läser ❤ jag konstaterade nyligen att jag o sambon firar 10 år tillsammans i vår och likaså 9 år som förlovade. D där med bröllop är nog inte vår grej 😂 så lycklig över att vi fortfarande är VI. KÄRLEK är något stort och visst tappar man bort den lite i perioder när livet ger en prövningar men d viktiga är att man hittar tbx. O visar uppskattning!

  • Lillgammal skriver:

   Tack ♥️
   Vi fick lite bråttom med giftemål när jag blev gravid lite snabbt och oväntat 😉
   Är juridiskt sett bra att ha det åtgärdat innan födseln och jag ville ändå helst slippa stort bröllop haha.
   Hur mås det annars?
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.