Dagens höjdpunkt & tillgänglighet

Hela gänget mötte S uppe vid bussen idag och det var verkligen uppskattat med pulkorna.

img_3101

Nu har vi vinkat hej då till maken som skulle åka till jobbet och resterande gick in och pysslade lite med ett nytt ”jul-kit” som vi köpte på bokhandeln tidigare idag samt bakade bröd.  Snart ska M (nya assistenten) dra igång med dagens middag; vegetarisk lasagne. Samtidigt ska vi andra sikta in oss på att sysselsätta barnen – så vapenvilan består.

Besked om tillgänglighet på förskolan

Jag har även fått bra besked ifrån rektorn på barnens förskola angående handikappanpassning. Riktigt skönt med gehör och jag hoppas att löftet om snabb lösning verkställs!  Tyvärr behövdes det ett surt mail från mig med en påminnelse + länk till nuvarande lagstiftning till kommunens bostadsbolag nu på morgonen för att de skulle höra av sig till henne. Personligen så fick jag ingen utlovad återkoppling alls efter mitt telefonsamtal men skitsamma nu händer det iaf grejer.

Ikväll är det Bonde söker fru och jag håller tummarna för barn som sussar sött hela kvällen så öronen får vila 😉

 

Related Posts

Discussion about this post

  1. […] en efter en. Känns så grymt pissigt och vemodigt varenda gång men snart så hoppas jag att löftet från kommunen om anpassning […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.