Lilla vinterlistan

• Vad tycker du om vintern?

Bortsett från halkan och framkomligheten som blir kass i vanlig rullstol så älskar jag faktiskt vintern. Det är så mysigt med julgranar, adventljusstakar och julstjärnor i varenda fönster man passerar.. Om det är riktigt vinterväder så är barnen sysselsatta med massa roligt och man slipper få med massa grus in i hallen 😉

• Hur kommer du se ut i vinter?

Jag kommer se ut som en Michelingubbe eller Heffaklump för att slippa frysa. Inga trendiga plagg utan satsar på komfort. Termokjolen kommer nog bli en favorit även i år.

• Snö och -20 grader eller snöfritt och +10 grader?

Lätt snö och 20 minusgrader!

• Några särskilda planer för din blogg i vinter?

Det kommer hända ganska mycket med min blogg under vintern. En del saker är spikade och andra är inte riktigt klara ännu – så ni får hålla er uppdaterade 😘

• Vad gör du för att få upp värmen när det är iskall ute?

Fuskar med ryggvärmare i bältesform och tar på mig sjukt mycket varma kläder. Kanske borde satsa på en massa filtar oxå för att gardera mig.

• Berätta om ditt bästa vinterminne.

Det är helt klart ett Luciatåg vi hade som barn med häst och vagn. Världens sötaste shettis Love var pyntad upp till öronen med glitter och bjällror (han tröttnade dock till slut och skenade hem) samtidigt som vi körde runt i byn.

• Nämn fyra saker du vill göra i vinter.

Få bra betyg i min engelskakurs, mysiga julbak, positivt antagningsbesked från högskolan och inte minst leka med mina ungar utomhus (snälla säg att nya rullstolen hinner komma)

• Nämn något du planerar att konsumera inom de närmaste månaderna.

Små extra-element för att slippa frysa häcken av oss som i morse..

• Vad vill du att ska vara annorlunda denna vinter i jämförelse med förra vintern?

Jag vill att vår familj ska njuta och ingen ska behöva stressa upp sig. Varken vi vuxna eller barnen ska jämföra oss med andra och kämpa för att åstadkomma ”allt man borde”. Det vore även sjukt skönt att slippa vinterkräksjukan här hemma!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.