Iskall väckning & tankar

Jag älskar att bo i hus men en del dagar saknar man den okomplicerade vardagen i hyreslägenheten och en vaktmästare alltid fixade och grejade med allt praktiskt.. 

Vi har haft en strulig natt med två barn som varit vakna och oroliga i intervall. När maken kom hem och lade sig 02:00 så kunde äntligen de små juvelerna komma till ro (en med mamma och en med pappa). Minns att jag somnade som en stock och räknade ut att jag kanske kunde få sova 4-5 h med lite tur. G väckte mig dock 04:25 och det var nästan tur för värmen hade slått av helt i huset och det varmaste rummet (som alltid har 3-4 grader mer än i sovrummen) visade 18 grader på termometern.. burr!

img_3091

Värmeåtervinningssystemet här hemma är kasst men på tok för dyrt att byta ut så det är bara att gilla läget och elda som bara f*n 😉 

Annars då? Huvudvärken håller i sig och jag har rejält ont i ryggen och ena benet efter ryggmärgsprovet. Gissar att de fick in en rejäl fullträff på någon nerv vid första försöket..  Förhoppningsvis ger det med sig snart och jag behöver bara vila. Det sistnämnda blir det lite sämre med eftersom G får vara hemma från förskolan pga snor, vilket medför känslig och sårig hy vid minusgrader.  Får muta honom lite med smått och gott så kanske man kan få slumra lite? Maken får agera personlig assistent och köra introduktion med den nya tjejen när hon kommer (ordinarie personal är sjuk) samt sova lite inför kvällsjobb.

Det finns inget utrymme för att känna efter eller hämta andan just nu

Det är som väntat jättetufft med kvällsveckorna nu när maken jobbar heltid och jag vet inte hur vi hade fixat gårdagen om inte pappa/morfar ställt upp som han gjorde. Ikväll blir det bara jag och assistenten igen som måste trolla med knäna. Om vi kommer lösa det? Ja vi har ju inget annat val än att vi måste fixa det.

img_3090

Tur att man kan värma upp kläderna framför brasan *s*

Ha en fin dag.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.