Dagen efter

Lägesrapport:

Det känns som en rejäl baksmälla och tröttheten är rejält påtaglig. Svårt att minnas vad jag egentligen fick uppleva på sjukhuset men det kanske är meningen? Men jag vet i alla fall hur jag var rejält rädd och kände mig fruktansvärt ensam.

Jag har tagit mig in i duschen idag och det var en pärs men väldigt välbehövligt. Nu ligger jag åter nedbäddad i rena lakan och vilar. Kroppen behöver verkligen varenda minut av återhämtning och jag ska absolut inte stressa.

Trycker bort alla jobbiga tankar och måsten som väntar på mig – världen får snurra på utan mig ett tag till och jag återkommer till studier och allt ”pappersarbete” när orken är tillbaka.

Tack snälla för alla peppande sms och samtal under det senaste dygnet; Ni är bäst! 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.