Utskrivning & liggläge

Jag har fått komma hem nu och ligger till sängs så mycket som bara går. Fått förklarat för mig att det kommer sitta i ett tag men jag ska återkomma om det förvärras. Vi vet fortfarande inte exakt vad som hände men det är ingen synlig blödning i hjärnan vad man kunde se på vätskan. Själva analysen är inte helt klar ännu men det ska inte vara någon stor risk att vi missat något. Antingen är det maximal (ofarlig) otur eller också var det en varningssignal om att något inte är helt hundra – det kan bla vara en såkallad  TIA eller Stroke som lurar

Jag kommer följas upp och utredas vidare framöver så känner mig faktiskt inte så orolig.

Huvudet protesterar rejält så fort jag inte ligger plant i sängen eller rör mig för mycket. Ryggen protesterar där de misslyckades med första LP-försöket och ja det är ganska allmänt risigt..  Försöker att bara sova eller slumra men även dricka mycket vatten.

img_3086

I morgon är det oavsett en ny dag och jag är tacksam över att slippa sjukhuset med alla nålar och dropp. Det har varit en pärs med alla provtagningar och ångesten som alltid infinner sig där..

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.