Ryggmärgsprov & bildbomb

(eller hur det stavas…) 

Det är inget vidare med mig utan jag ligger inlagd på MAVA efter misstanke om hjärnblödning. Tack gode gud var det nu inte detta utan bara ett speciellt migrän-fenomen man kan få vid vissa aktiviteter *host host*…

Bildbomb från mitt fredagsmys

Bildbomb från mitt såkallade fredagsmys

Att göra ett LP var vidrigt och jag har precis blivit ordinerad att dricka Coca Cola för koffeinet ska lindra huvudvärken som kom efter själva provtagningen. Känns konstigt och magen protesterade lite men kan det hjälpa så får de vara värt att bryta mot mitt egna förbud.

Jag har massa missade samtal/sms/mail men nu ska jag bara sova vidare och hoppas på att kunna sitta upp i morgon. Hoppas att ni har överseende typ. 

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.