Hej då nappen & lyckat möte

Minstingen har äntligen gått med på att sluta med napp efter lite övertalning så det har varit ett intressant sista dygn här. Protester som kommer och går när han väl ska sova/vila men ändå en insikt i att han själv valt det och är ”en stor kille”.

img_3077

Tiden går fort och man börjar inse att småbarnstiden faktiskt är förbi. Lite sorgligt men framförallt skönt att de utvecklats till egna härliga individer med helt olika personligheter.

Idag har vi varit på möte (angående J) på förskolan med specialpedagog från barnhab. Det var lite avstämning om hur det funkar för honom i gruppen och med intensivinlärningen. Mötet kändes riktigt bra och vi är enormt nöjda med utvecklingen och responsen från förskolan. Skönt när saker och ting flyter på bra för vår hjälte – som verkligen haft det tufft under de senaste åren.

S har även kommit hem från mina föräldrar och hade även med sig kanelbullar och pepparkakor som han själv bakat där ute och bjöd på när G kom hem från förskolan. Uppskattat av både lillebror och oss föräldrar.

img_3078

Nu spelar vår stora kille ”ikapp” både iPad och WiiU efter många dagars tuffa uppehåll  😉 Samtidigt tittar jag och G på Emil i Lönneberga och jag passar på att sticka lite under tiden. Känns som detta lilla projekt kan komma väl till pass i kylan som råder…

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.