Sjuka barn & snöblandat regn

Vilket typiskt November-väder vi fått här på schlätta. Snöblandat regn och runt 1 grad ute kändes inte allt för kul men det hör ju samtidigt till nu när vi börjar närma oss vintern.

Idag vaknade G med ögoninflammation utöver sin förkylning så det blev lite panik här inför dagens alla planer men med lite hjälp från mina föräldrar så löste vi morgonen. Vi skjutsade J till förskolan samtidigt som de hämtade S på kortids. Det var tänkt att han skulle ha mellanlandat här några timmar innan avfärd till mormor och morfar men nu fick han alltså åka dit direkt (hoppas han inte tjurar ihop för att det ej blev spelat Wii U som han hade planerat här hehe).

En sömnig och snorig plutt

En sömnig och snorig plutt

Nu ligger både jag och G i sängen och snorar. Han har paddan i högsta hugg och tittar lite på film samtidigt som jag går igenom packningslistan till J i huvudet. Det är nämligen hans tur att åka på avlastning vid 14-tiden.

Maken får vabba efter lunch och hämta upp J på förskolan samt skjutsa ut honom för G är allt annat än pigg samt retar sin bror till vansinne annars i bilen (resulterar annars  i en hysterisk J som kommer vägra gå in på kortids). Kan ju knappast be min assistent släpa in honom med tvång…  Tack gode gud för att maken har en förstående chef när det allt för ofta kör ihop sig såhär.

Zombiemorsa

Nu ska jag försöka sova bort lite feber och kurera bihålorna med dundernässpray så man orkar vara mer än en zombiemorsa. Känner att jag är ganska less på den här envisa omgången som medför att jag är tröttare och gnälligare än någonsin..

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ett positivt beslut

Socialnämndens arbetsutskott 22/11

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.