En helt vanlig tisdag (!)

Lugnet råder i huset och gårdagens besked från Kammarrätten känns som en avlägsen dröm. Det får så förbli ett tag framöver innan man (kanske) finner krafter till att kämpa vidare.

Just nu är saker och ting i sin ordning.

Beslutet om assistans löper på några månader till och vardagen går ihop här och nu. Det är tufft men det viktigaste flyter på och barnen mår bättre sedan vi kortade ner dagarna. Framförallt J visar att tiderna på förskolan säger mycket mer om dagsformen än medicindosen; vilket egentligen borde vara en självklarhet. Tyvärr glöms det ofta bort att han likt mig har EDS och blir fysiskt trött av mycket aktiviteter. Den viktiga återhämtningen som behövs går inte att kompensera med ADHD-mediciner…

Jag slapp vara den där tjatiga mamman

Idag har vi vaknat 04:15 men jag känner mig ändå relativt okej. Testade en sån där sömn-ljudbok igår och kunde faktiskt komma till ro och somna före 22 (!). Barnen leker fint i G’s rum och inga tecken på slagsmål ännu, peppar peppar! Frukosten är avklarad och ena barnet har bytt om från pyjamas så det får vi nog klassa som rekord här hemma. Så skönt med dagar då rutinerna bara flyter på och man slipper vara den där tjatiga mamman…

Plötsligt händer det 😘

Vad händer idag då? Ja barnen ska till förskolan om knappt en timma och själv ska jag bara vila mig frisk. Vädret inbjuder verkligen till inomhusmys så man slipper ha dåligt samvete..

Har Ni haft en skön start på veckan? 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.