Webdesign & nybörjare

Vi är alla nybörjare någon gång men nu har jag bestämt mig för att ta steget ut mot det okända. Det får bära eller brista och sidan kan ju knappast bli fulare än vad den varit. Dessutom slipper ni numera all störig reklam och jag kommer överväga alla eventuella samarbeten noga innan beslut. Jag ska nämligen kunna stå för allt som publiceras här framöver.

Jag har plötsligt fått en ny motivation och flera delmål längs resan. Hoppas att ni vill följa med som medresenärer och kanske hjälpa mig tyda ”www-kartan” när jag kör fast eller slänga till mig lite pepp när orken tryter?

img_2954

Jag kommer givetvis förklara lite närmare sen och inte tala (skriva) i gåtor men det är fortfarande några frågetecken som först måste rätas ut…

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.