TEST: GPS-klocka för barn

(inte sponsrat för fem öre) 

Finns även i rosa och grön

Finns även i rosa och grön

Vi har fått hem en riktigt fiffig produkt i form av gps-klocka för barn, som beställdes hem från Wish för ett tag sedan. Produkten som blivit lovordad av många andra föräldrar med explosiva och impulsiva barn som kanske behöver lite extra tillsyn. Inte som en barnvakt bör tilläggas utan ett hjälpmedel som kan bidra till ökad självständighet hos lite äldre barn (vars jämnåriga redan fått en ökad frihet utifrån åldern och den ”normala” mognaden)

GPS-klockan får toppbetyg 

Många skrattar åt funktionen med GPS och anser att det handlar om lathet eller onödiga saker men i många fall handlar det om säkerhet. Kanske är det så att vår äldsta son snart kan kliva av bussen själv och vi sakta prövar att han får gå en bit hemåt själv? (Till att börja med ser JAG vart bussen befinner sig så vi slipper stå (sitta) i kylan på eftermiddagen när han ska hämtas). Det kommer innebära färre smärtsamma minuter för egen del…

Nu har vi lagt in 3 SOS-nummer så han även kan ringa upp med en enkel knapptryckning oss om det inträffar något eller om han blir osäker. Detta sker på ett fiffigt och snabbt sätt genom att hålla in en SOS-knapp och så ringer klockan upp dessa angivna nummer (i tur och ordning) tills någon svarar.

Kontrollbehov?

Perfekt för dig med kontrollbehov 😉

Jag ville testa hur pass känsligt systemet var och om allt fungerade så jag skickade med maken klockan igårkväll till jobbet. Kan intyga att det funkade finfint och jag kunde t o m  se vart på parkeringen bilen stod! Det är med andra ord en smart pryl för alla svartsjuka partners haha

Vad kostade nu den här lilla prylen? Ja med frakt så landade det på endast 170 kr så jag hoppas och tror det var en väl investerad liten summa.

Har ni testat eller funderat på att skaffa GPS-klocka? Eller känns funktionen  mer sjuk och onödigt som tusan? 

 

 

 

 

 

Related Posts

6 Discussion to this post

 1. Silvia skriver:

  Vi har funderat på att skaffa ett par såna. Fanns flera olika sorter på Wish.
  Är ni nöjda ännu? Den ser rätt stor ut.

 2. Tobias skriver:

  Köpte 2 klockor från whish, men har inte fått dem att funka med något simkort vi har. Har testat Telia, Tele2 och 3. Vad använde ni och har ni haft problem?

  • Lillgammal skriver:

   Har du följt instruktioner på youtube så allt blivit rätt med app och sladdar etc? 🙂
   Ja och även tagit bort pinkod på korten innan ni satt in dem i klockan?
   Vi har Halebop

 3. Åsa skriver:

  Hej! Går den att installera på mer än en telefon? Har hittat annons med vad som verkar var just den klockan, men det finns ingen info om detta i den annonsen.

  • Lillgammal skriver:

   Hej!

   Nu hängde jag inte riktigt med.
   Menade du appen?
   Ja det går att registrera flera gps-klockor till en användare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Morgonstund

Det här med att avsluta projekt

Solsken & sömnbrist

Kramper och urladdning

Cashbackshopping

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.