Pysselsöndag och sjukstuga

Istället för att säcka ihop totalt så satte jag mig tillsammans med J och pysslade lite här efter lunch – perfekt när hans lillebror sov middag.  Jag passade på att plocka fram mina pyttesmå ”pärlor” och jobbade vidare med tavlan samtidigt som J drog igång med färgläggning samt sina pysselböcker.  Testade idag att skriva ut teckningar från internet (med önskemotiv) och det var riktigt poppis.

img_2999

Fashinerande att se hur hans teknik förändras i rasande takt och hur han utvecklats den senaste tiden. Både vad gäller uthållighet och rent tekniskt. Det är verkligen så att barn med dessa diagnoser (J har både Autism, ADHD, Epilepsi och Ehlers-danlos) utvecklas i sin egna takt och min erfarenhet är att det ofta sker i språng.

img_3002

Inte alltid helt lätt få till ”rätt grepp” med överrörliga fingrar och finmotorik som utvecklats något sent..

Stackars S har däremot blivit rejält risig här och ligger till sängs. Han klagade på huvudvärk och att han frös (22-23 grader inomhus) så det var ingen skräll att termometern visade på feber. Det får bli hemmadag och kurering på både hans och mitt schema i morgon.

Tråkigt att han missat flera dagar under de senaste veckorna men det är ju så den här årstiden. Ska slänga iväg ett mail till hans lärare och höra om han behöver ta hem någon skolbok eller liknande eller om vi ska utgå från att skiten är snabbt övergående…

Vad har ni grejat med under dagen? 

Related Posts

Discussion about this post

  1. Malin skriver:

    Låter som om ni har haft en förhållandevis lugn dag. 🙂 Här har vi kör på söndagsmys större delen av dagen och nu i eftermiddag var jag iväg på en bio som psykiatriveckan startade med. Nu är jag redo för jobb imorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.