ADHD: Sonens tuffa biverkningar

Efter ett par veckor där J’s hyperaktivitet ökat drastiskt och hans mående likaså – så var en medicinökning ett måste. Tyvärr vet vi ju att han är känslig för biverkningar så det var inget självklart beslut men vi trodde nog ändå inte att det skulle bli så rejäl sådan första dagen…

Han blev nämligen helt groggy och spydde rakt ut efter en halvtimma. Nog för att han behöver lite mer fokus och ro i kroppen men detta blev ju katastrof :-/ Efter en halv Postafen så är han inte längre illamående men givetvis tröttare. I morgon får vi truga i en lättare frukost och en halv Postafen INNAN hans morgondos samt tvinga honom att ligga ner en stund så magen får en mjukstart.

Usch vad dåligt samvete man får som mamma och vetskapen om att våra beslut avgör helt och hållet. Vad är rätt och vad är fel? Tur i oturen att vi har riktigt bra stöd ifrån Barnhabiliteringens läkare och sjuksköterska.

Tråkigt att maken var tvungen att stressa iväg på klassbollen med äldsta sonen men jag får styra upp detta med hjälp av assistenten. Det är ”inomhusväder” så film-mys får stå på schemat.

Håll tummarna för att vår lille fighter snart mår bättre!

Related Posts

7 Discussion to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.