Alternativ smärtlindring: TENS

Sitter i bilen med rumpvärmare och testar min nya produkt som posten leverade igår  samtidigt som assistenten hämtar paket inne på Ica.

img_2986

Produkten som jag premiärtestar är en TENS med massa olika inställningar som utlovar bra resultat. Kan väl inte påstå att jag hade så stora förväntningar på en produkt för ca 70 kr men oj oj vilken positiv överraskning jag fick! (

*Rekommenderar inte att någon annan köper en billig via nätet utan att först fått testa en liknande produkt samt vet om man tål klistret på kuddarna  osv

Har placerat klisterlapparna på respektive sida av ländryggen och de ger en riktigt skön och avslappnande känsla i hela kroppen. Den kroniska smärtan dämpades direkt och jag hoppas att det fortsätter i samma spår.  I nuläget äter jag bara Alvedon och den dagliga smärtan är oftast vidrig och vid mens eller överbelastning så är den inte direkt hanterbar längre.  Då jag inte tål morfinpreparat utan enbart kan ta enstaka (akuta) tillfällen tillsammans med Betapred så finns inte så många andra alternativ i nuläget…

Vi är annars på väg mot läkaren för att kolla upp tisdagens ingrepp som inte blev så lyckat. Det blev ingen strypt blodtillförsel utan snarare en ful infektion som gör ont samt framkallat feber.  Lite nojig inför vad de tänker hitta på där inne men det blir säkert bra.

Hoppas att ni läsare får en fin och framförallt smärtfri fredag! 

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. iceball skriver:

    Hej! Tänkte bara säga att jag är här och läser nu, det ska bli intressant! 🙂 Ska spara sidan så jag kan läsa ordentligt när jag kan göra det i lugn och ro.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.