En hjärna på högvarv

Okej det är nu kväll och jag borde sova. Kroppen skriker efter sömn men hjärnan är speedad efter diverse intryck och inför morgondagens planering. Egentligen borde det inte vara så jäkla svårt att få till vanliga rutinerna och några timmars studier men för mig är det tyvärr en utmaning.

img_5586

Jag är trött på att ta migränmedicin varannan dag och ständigt få bryta anfall på anfall. Jag är framförallt trött på att inte kunna hantera vardagen och strassen – som i sin tur framkallar dessa.

I morgon har jag ett fullspäckat schema av sånt som merparten bara tar för givet. Det är skittufft men jag är samtidigt enormt tacksam för strukturen och planeringen. Dessa ting som man fick på köpet som förälder och i ett äktenskap. Mina killar är de bästa helt enkelt.

God natt säger jag och min hyperaktiva själ 😉

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.