Bröstoperation, möte & massa pannkakor

Jag har precis deckat i sängen efter en väldigt intensiv dag och smärtnivån i kroppen början öka samt sprida sig åt alla möjliga håll.

img_2960

Vi började med ett två timmar långt möte med Försäkringskassan, biståndshandläggaren från kommunen och mitt kundstöd via Frösunda. Detta möte gick smidigare än vad jag trodde men det var ändå enormt energikrävande. Efter mötet så blev det lunch och snabb återhämtning i soffan medan min stackars assistent åkte på att steka en omgång pannkakor (sisodär 25 stycken)..

Äckelvarning: Nu på eftermiddagen har jag besökt läkaren och opererat bröstet eller rättare sagt avlägsnat en utväxt med tråd… aj! Det gjorde jätteont och såg vidrigt ut. Nu väntar jag med spänning på att denna lilla sak ska trilla av inom de närmaste dagarna samt hoppas att smärtan ger med sig..

Vi kikade även på min skumma leverfläck som fick godkänt med viss tvekan. Återbesök i december för ny koll och ev operation/analys om den fortsätter växa eller förändras i nyans samt struktur.  Nåja det får vi väl utgå från att den inte gör.

Nu ska vi käka en massa pannkakor och barnen ska duscha. Jag ska bita ihop lite till så vi får till lite kvalitetstid tillsammans ♥️

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.