Social fobi & fredagsmys

Sitter i en kall bil medan min assistent är inne på Ica för att hämta ett paket från Jultidningsförlaget samt Alvedon åt mig.

Det är fredag så extra många som handlar – vilket innebär att jag inte följer med in. Vanligtvis är det alltid en utmaning att handla i affärer men när man riskerar möta ännu flera bekanta ansikten så kryper ångesten i kroppen. Droppen var det tillfället då en viss person som jobbar på IFO tog kontakt med mig på ett mycket skumt sätt vid parkeringen..  Jag känner mig som ”påpassad” och ständigt iakttagen.

img_2916

Jag kan ärligt talat säga att det aldrig känts bra vid såna här situationer och det blev definitivt inte bättre den dagen som jag hamnade i rullstol. Detta medför att jag mycket hellre handlar på nätet så kanske borde testa hämtning av mat på Ica Maxi i grannstaden? Skulle ju fungera bra när vi ändå ska in dit en gång i veckan framöver..

Äsch snart är vi hemma igen och jag kan njuta av fredagsmys med de bästa!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.