Ridterapi & studierna

Det har inte enbart varit fredagshandling som stått på schemat utan vi har spenderat ett par timmar hos hästarna. Paleja gick som en dröm och var extra gosig med vinterpälsen som börjar sättas. Idag var även jag uppe på hästryggen och det gjorde susen för både kropp och själ. När jag väl sitter på hennes rygg så glöms alla måsten i vardagen lätt bort och det som ständigt stressar upp mig kopplas bort.

Ridning fungerar riktigt bra oavsett att jag har mitt fysiska funktionshinder

På tal om måsten så har jag faktiskt kunnat koppla bort engelskan idag pga veckans inlämningsuppgift skickades in redan igår. Det innebär att jag är ”läxfri” nu till nästa uppgift lämnas ut först på måndag och det behövs (den senaste var enormt tuff och jag kände nästan för att ge upp).

Vad har Ni för planer inför helgen gott folk? Kan Ni släppa alla måsten och bara ”vara”? 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hundkurs Allmänlydnad

Vad är OK att kommentera?

Tidig morgon + planer för dagen 

Lösenordsskyddad: Filmen

Filmsnutt: sonens CPAP

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.