Beslut angående personlig assistans

Har glömt berätta att jag igår fick besked angående fortsatt assistans. Det blev ännu ett tillfälligt beslut som sträcker sig i tre månader men själva timantalet löper på som tidigare (12 h/dygn). Skönt!

Vi har alltså ”köpt oss lite tid” kort och gott, så kanske dags att slappna av något? Vore väldigt skönt om resterande saker löste sig lika enkelt men men.. Jag är oavsett enormt lättad över beslutet och det gjorde så att den värsta ångesten försvann.

img_2827

Grå päls och alldeles bedårande ♥️

Idag på morgonen när jag även fick se att Snaps var okej – så kunde även det enorma orosmolnen lätta. Han var riktigt pigg och busade runt med resterande shettisar i ”PRO-hagen” så det var en fröjd för ögat att se. Ja och Paleja såg även hon så nöjd ut så när vi anlände. Mysigt!

Nej nu ska jag försöka samla timmars sömn för jag misstänker att barnen INTE tar sovmorgon trots att det är lördag och allt haha. God natt.

img_2838

Dagens foto:  Katt som bokstavligen ägde vår bil tidigare idag. De dras alltid till mig med allergin 😉

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.