Ett avslag från Förnedringskassan

När man knappt trodde det kunde bli värre så kom alltså avslaget på sjukersättning. Inte nog med att jag ej får 3/4 beviljat – utan de anser att det inte ens finns anledning att ge mig så mycket som 1/4.

Jag har personlig assistans och är totalt beroende av hjälp utifrån för att klara det vardagliga men jag har inte ens rätt till varaktig sjukersättning på ynka 25%

En av de käcka hänvisningarna är att ”hon faktiskt klarar av att ta hand om sina vårdkrävande barn” och ett annat är att ”familjen får även hjälp med barnen 3 timmar per dag av kommunen”. Ja eller hur?! Det finns ingen sådan insats och vad menar FK att jag ska göra med barnen? Sätta ut dem i skogen och bevisa att jag inte ”jobbar som en perfekt mamma”?!

img_2795

Jag orkar inte hålla ihop längre. Tårarna sprutar och ilskan kokar inombords. Varför måste vi hamna i kläm mellan alla myndigheter och ständigt få kämpa? Vad händer den dagen då mina sista krafter är förbrukade? Det är så jävla orättvist och aldrig något slut på tortyren. Fy fan!

Related Posts

Discussion about this post

  1. Jessica skriver:

    Usch, man tror liksom inte att det ens är sant att de kan vara så omänskliga. 🙁 tack för dina fina kommentar hos mig, massa kramar till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.