B som i Bloggbevakning & Beroende

Jag ligger här under det varma täcket samtidigt som kylan borrar sig in i mitt ansikte. Det är rått inomhus men jag väntar tålmodigt på att solens strålar ska höja temperaturen.  Den totala tystnaden är skön men samtidigt lite skrämmande. Jag känner mig ensam och ganska utsatt. (Faktum är att jag är rejält utsatt OM något tokigt skulle inträffa).

Jag tror inte de flesta människor uppskattar sin självständighet nog mycket – åtminstone inte fören den dagen man blir helt beroende av andras hjälp

Pappa hjälpte mig upp till skolbussen med rullstolen tillsammans med S. Det var absolut inga problem att komma i tid och jag tyckte det var ganska skönt ute även om huvudet bultade på grund av febern.

Jag ska försöka vila lite nu men först och främst så blir det lite scrollande på ”Bloglovin” och givetvis ett besök på BLOGGBEVAKNING. Gillar inläggen och framförallt kommentarerna. De brukar bli enormt hetsiga men ändå givande på något sätt. Jag lär mig enormt mycket om människor och socialt samspel bara av att iakta. Någon gång har jag kommenterat något mindre smart – men då även fått höra vad folk störde sig på. Brutalt men effektivt 😉

Foto: Bloggbevakning

Foto: Bloggbevakning

Blir det att Ni läser många bloggar och har ni kanske även egna? Ös på med tips i kommentarsfältet vettja! 

Related Posts

2 Discussion to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ett positivt beslut

Socialnämndens arbetsutskott 22/11

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.