B som i bettfysiologi och bekymmer

Efter många om och men löste det sig ju med vikarie idag så jag kom iväg till bettfysiologin (inne på sjukhuset). Allt såg bra ut i munnen och bettskenan men någon tid för MR av käklederna fanns forfarande inte i sikte – vilket innebär att det lär dröja ännu längre innan kirurgerna kan ta något slutgiltigt beslut. Dessutom hade inte läkningen efter operationen (visdomstanden) blivit färdig så det kanske är lika bra?

Efter sjukhusbesöket så hann vi in på stadens köpcenter och besökte bla Stadium. Mina assistenter får betalt sina arbetskläder i form av regnställ och stövlar (vi är mycket i stallet) så vi passade på att kika ut detta samt lite annat. Ja och så lunchade vi samt handlade lite på Ica innan hemfärd.

Ständigt på resande fot..

Ständigt på resande fot..

När jag väl kom hem vid halv två-tiden så var jag helt slut. Dels hade jag ont i kroppen men det var faktiskt främst inombords energin var som bortblåst. Alla intryck en sån här dag och allmänna funderingar äter upp mig totalt.  Det känns verkligen omöjligt att tanka välbehövlig energi när man är hemifrån så pass många timmar..  Jag lade mig och läste lite böcker med G och somnade sedan som en stock en halvtimma. Välbehövt!

Angående bekymmer så handlar det om personalfrågan. I morgon är det så pass tokigt att jag helt saknar personal (!). Jag har försökt fråga de som kan vara tänkbara men inte ett enda napp 🙁 Stressande och sorgligt när man påminns om ens egna utsatthet…

Så hur löser vi nu detta i morgon? Maken åker som vanligt iväg strax efter sju med de två små (äter frukost på förskolan) men problemet var hur vår fina åttaåring skulle kunna ta sig till skolan. Min kropp klarar tyvärr inte att rulla fram och tillbaka till busshållsplatsen. Ja och vår son får inte gå själv riktigt ännu.  Även om det tog emot att fråga mina föräldrar eftersom de redan ställer upp så mycket – så hade vi inget val utan i morgon bitti kommer min pappa hit och styr upp situationen.

På torsdag morgon har vi samma problem men nu tar vi en sak i taget och får vara tacksamma för att morgondagen löser sig. Allt tack vare min älskade familj!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.