Sjuka assistenter & privatliv

Nu har vi lyckats smitta min ena personliga assistent.. Stackaren var vrålförkyld när vi pratade i telefon tidigare idag så hon blir givetvis hemma i morgon och troligen resterande pass i veckan.

image

Jag har haft en enorm tur med duktiga och enormt gulliga assistent. Personkemin är verkligen jätteviktig!

Det hade kunnat bli panik nu men det blir det inte numera. Utan det är vid dessa stunder som jag blir så tacksam över mina tjejer, som alltid försöker få ihop passen och täcka upp för varandra efter bästa förmåga. Den nyanställda assistenten har verkligen visat framfötterna och ska ha en eloge som ställer upp på kort varsel.

Den andra tjejen som jag blev rekommenderad – hade tydligen plötsligt tillräckligt med andra jobbpass och hade inte kunnat höra av sig pga trasig telefon eller nåt.. 🙄(Dagarna gick efter passen hon var sjuk och hon återkom aldrig som vi hade bestämt så idag ringde kontoret henne och fråga rakt ut) Nåja, det är så det är mellan varven och det mesta i livet  har nog en mening helt enkelt.  Jag kan bara konstatera att det är jäkligt jobbigt att intervjua och släppa så många människor nära inpå gång på gång. Att ha personliga assistenter är verkligen ingen lyx utan snarare en stor omställning där privatlivet får sig en rejäl utmaning. Jag har haft en fruktansvärd tur men kan bara föreställa mig hur många andra brukare kan råka ut för mindre bra personal.

I morgon kommer alltså E och jobbar mellan 07:30-13:30. Det ursprungliga passet sträcker sig egentligen till 18:30 men hon ska iväg på annat jobb sen och det mest akuta för mig är på förmiddagen.  Maken får vabba med G även i morgon medan jag åker in till bettfysiologin en vända. Ska även försöka få till ett snabbt besök på Biltema.. pust!

Nu ska jag försöka sova några timmar. Sweet dreams!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.