E som i engelska och evighetsgöra

Idag har det blivit mycket sömn/vila pga febern men även massa plugg och slit med veckans engelskauppgifter. Det är fortfarande tufft men samtidigt roligt med en riktig utmaning. Sakta men säkert börjar jag knäcka koden – ja förstå desto mer av grammatiken som tidigare varit jättesvår.

img_2780

När jag ändå hade ångan uppe så skrev jag ihop ett svar till kommunens ”brevväxlande” via Förvaltningsrätten. Skittråkigt och jäkligt deprimerande men nu fick jag knyta ihop säcken innan vi avsäger oss vidare svar.  Jag låter IFO svara vad de vill men tänker alltså inte bemöta något mer av den enkla anledningen VÄNTETID. Kommunen vill ju helst dra ut på tiden ytterligare och förhala men nu får Förvaltningsrätten besluta om vad som är rätt/fel.

img_2781

Vi kommer inte längre nu och på något sätt är det skönt. Jag kan nämligen sova med gott samvete på nätterna och vet att barnens behov ALLTID är viktigare än några resurser i världen!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.