Världens farligaste app?

Okej jag erkänner: Wish används flitigt här på mobilen och ”fynden” som ska (förväntas) anlända ökar i snabb takt. Vad är det då som jag shoppar? Jo det är mycket julklappar och främst småsaker till barnens tre adventskalendrar.  Vi tycker att de klassiska blivit så tråkiga och dyra så vi testar egna småsaker istället.

img_2769

Som Ni ser så har jag lyckats komma upp i belöning ”Nivå 6” på kort tid men det är nog inget att skryta över haha. Som tur är så innebär en ny nivå lite extra rabatt på nästkommande fynd.

Det blir mycket som hamnar i enbart önskelistor. Dessa är i sin tur uppdelade efter olika områden. Allt ifrån "barnkläder" till "hästsaker" etc

Det blir mycket som hamnar i enbart önskelistor. Dessa är i sin tur uppdelade efter olika områden. Allt ifrån ”barnkläder” till ”hästsaker” etc

Innan jag visar lite smått och gott från det  vi beställt så tänkte jag dela med mig av  några tips angående Wish. Vad bör man tänka på eller undvika? Hur ska man omvandla klädstorlekar osv?

  1. Sök på produkter med MINST tre stjärnor i betyg (helst fyra)
  2. Läs produktinformationen noga och notera även vad frakten kostar
  3. Titta på alla kommentarer under produktbetyg och scrolla gärna ett tag så kanske någon tidigare köpare lagt ut egna foton
  4. Klädstorlekarna är i regel inte de storlekar vi använder här. Oftast finns omvandlare med mått angivet men annars är det i regel 2 (ibland 3) storlekar mindre än de vi är vana med. Om du tex har S-M här hemma så blir det plötsligt L-XL i deras storlekar. Här kan du även få en bra uppfattning genom att titta på betygen och om tidigare köpare upplevt storleken ”normal” eller stor/liten. Barnkläder har jag gått upp 1-2 storlekar.  (När det gäller skor så får man oftast gå upp en storlek)
  5. Du kommer få vänta ett bra tag på leveransen så gör inga inköp som du snabbt måste få hem. Här kan det dock ofta gå fortare än angiven leveranstid.
  6. Förvänta dig inte toppkvalité och märkesprylar. Har du tur så kan du givetvis bli glatt överraskad men ha ändå i bakhuvudet att det är ”Gekås online”.
  7. Tänk på att totalsumman självklart ökar snabbt om du beställer hundratals saker och det kan bli ännu dyrare om något paket fastnar i tullen 😉

img_2776

Har du fyndat något på Wish eller tycker du det mesta verkar vara skräp? *s*

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. klara skriver:

    Vilken härlig blogg du har! Tack för inlägget får ladda ner appen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.