S som i söndag och smittspridning

Nu var det givetvis mammans tur att vakna med halsont och igenkorkade bihålor samtidigt som mensvärken från helvetet gjorde entré..

Feber och magont är aldrig en bra kombination men jag är enormt tacksam för att det är söndag och inga direkta måsten idag.  Hann påbörja kommande veckans engelskauppgifter igår och har ”bara” 2/3 kvar – men det borde jag allt hinna på sju dagar.

Idag har vi avlösarservice (via LSS) mellan 9-13 och det ger enormt mycket för oss alla. Även om maken inte kommer iväg från huset så kan han slippa underhålla/mäkla fred/punktmarkera några timmar och istället få slappna av. Ja och jag slipper ligga i sovrummet och ha dåligt samvete gentemot både han och barnen. Nu vet jag ju att världens bästa L agerar leksällskap till 100% 😄

Ja på tal om lek och barn så är G bättre febermässigt men är fortfarande ganska förkyld så vi får se hur det blir med förskola i morgon. Tänker givetvis inte skicka iväg honom om han är hängig!

Vad har ni läsare för planer inför kommande vecka? Känns sjukt att vi redan är inne i oktober och det faktiskt inte är alls långt innan julen smygstartas. Tiden rusar iväg och jag har flertalet ”måsten” som väntar framöver. Det skulle varit ett nätverksmöte i veckan men det har givetvis IFO lyckats avstyra (genom att inte samarbeta) – bra taktik..  Annars är det flertalet telefonsamtal som måste göras, rehabträning och bettfys som står på egna schemat.  Detta tillsammans med studier, stall och all logistik runt barnen kommer inte göra mig sysslolös för fem öre.  Ska försöka trycka in lite vila mellan varven oxå så kroppen hinner återhämta sig ordentligt.

Nej nu får vi nog börja med just vila eftersom kroppen äntligen fått i sig lite smärtlindring. Hatar att ta dessa men när man ligger dubbelvikt av smärtor så finns det inte så mycket annat att välja på. 

Önskar er alla en fin söndag och hoppas att helgen varit bra!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.