God morgon från sjukstugan

G somnade redan 17 igår efter en omgång Ipren och vaknade blöt av svett nu vid femtiden. Efter Alvedon och drickyoghurt så har han piggnat till lite så vi har förflyttat oss ut till soffan. J vaknade för en timma sedan och vi har nu alla bäddat ner oss i soffan för att titta på barnprogram.

Jag hoppas att febern på G börjar sjunka snart och att de andra barnen klarar sig. Det är ju nackdelen med hösten och alla smittor…

img_2752

Skönt att barnen på något sätt förstår att de måste anpassa sig efter mina rörelsehinder och faktiskt är relativt lugna. Vi tänkte nämligen låta maken få sova ett tag till inna vi går in och sjunger ”Ja må du leva” samt överlämnar paket. Vid elvatiden kommer även min mamma och uppvaktar.. ja och då får jag även hem köpta tårtbottnar istället för den cementkaka som bakades igår 😝

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.