Fredagskaos & minimalt med vila

Morgonen började med att en genomsnorig och kokhet G väckte mig med ynklig stämma. Ett nytt förkylningsvirus hade med andra ord letat sig hit och vi fick givetvis sjukanmäla plutten. Han fick vara hemma med sin sovande far under tiden som S och J skjutsades till skola/förskola.

Annars så har jag spenderat närmare två timmar tillsammans med LSS-handläggare och hennes chef här hemma. Allt för att diskutera nytt beslut om personlig assistans och även för att diskutera allt som deras kollegor på IFO påstått att insatsen personlig assistans omfattar… Min personliga assistent sysselsatte G (med hysterisk Alvedon-kick) under tiden. Jag vet inte riktigt vad vi kom fram till men jag försökte räkna upp saker som tillkommit och förklara vad som hade blivit ”bättre” sedan första beslutet togs. Kommunen hoppas nog fortfarande på att Försäkringskassan ska ta vid efter mötet om tre veckor men jag tror knappast vi passerar 20 h grundläggande behov enligt deras snäva kalkyler.  Nåja hon skulle räkna på det och återkomma..  I väntan på nytt beslut så kan jag bara hålla tummarna.

img_2750

När vi var klara med mötet så var jag skittrött och mina ögon började åter krångla. Eller snarare huden runt ögonen.. ingen aning om varför jag reagerar men det gör både ont och svider rejält.

Blåsor på hela ögonlocken

Blåsor på hela ögonlocken (ursäkta oplockade bryn men vågar inte pilla med något i området)

Maken var och kollade på en bil och det blev affär. Billig men fräsch Volvo med lite småfix. Hoppas och tror det blir bra + fördel med drag som fixar normalstort hästsläp.

img_2749

När J (6 år) kom hem från förskolan så  frågade han varför pappa köpt en pensionärsbil 😂 – vart sjutton får ungar saker ifrån?

Älskade & hatade fredagskaos

Eftersom allt gått i ett idag och vi även fick klämma in en fredagshandling samt bakning av tårtbottnar, så mår kroppen och skallen därefter. Fått ta migränmedicin och lagt mig en stund här för att mäkta med kvällen. Maken åker och jobbar vid 19 så det blir jag och min personliga assistent som får ”trolla med knäna” hemmavid 😉

I morgon fyller världens bästa make år så vi får även försöka trolla fram en fin tårta (när barnen somnat) och förbereda det mesta. Har ingen mer assistans i helgen men världens bästa mamma kommer i morgon och styr om situationen.

Önskar Er alla en fin fredagskväll och en trevlig helg! ♥️

 

 

Related Posts

2 Discussion to this post

 1. Tess skriver:

  Hej vännen. Vart har du tagit vägen? Saknar dig på facebook. Har du stängt av FB eller tagit bort mig? Tänker på dig mycket ❤️ Många kramar från Tess i Linköping

  • Lillgammal skriver:

   Halloj tjejen!

   Jsg har tagit bort mig själv från FB och Instagram – riktigt skönt måste jag erkänna 😉
   Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.