Jag vill flytta härifrån

Klumpen i magen växer varenda gång man ser postnumret på ett brev eller ser kommunens logga på ett papper. Varenda gång jag påminns om verkligheten så vill jag bara ge upp och hitta en ny bostad. En bostad som inte får ligga inom kommunens gränser…

Det gör mig så ledsen att vi varken kan eller ens har möjlighet att kunna flytta härifrån. Barnen kan absolut inte ryckas upp från sin trygga och fungerande skolmiljö och jag har min handikappanpassade bostad här. Vi älskar vårt lilla hus (även om det är lite trångt) och skulle nog inte ens mäkta med en flytt rent praktiskt men ändå kan jag inte låta bli att titta på Hemnet.

image

Jag vill flytta själva huset och vår trädgård till andra sidan kommungränsen och slippa känslan av sitta i ständig husarrest. Ärligt talat så misstänker jag att det är exakt vad kommunens repsentanter hoppas på – att kunna få till en psykisk eller snarare ”emotionell vräkning” av oss. Alla fem familjemedlemmar inräknande.

Hem ljuva hem?

 

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Just me skriver:

    Hej! Jag lider så med er och har svårt att förstå att det får gå till så. Jobbar själv som Habiliteringsassistent och verkställande av insatser inom LSS. Och att det kan skilja sig så från kommun till kommun är rent åt helvete! Ge inte upp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.