Sömnbrist i överflöd

G och maken sov gott på sitt håll men här inne så saknade vi John Blund.  Det är J som inte förstår att lillebror behöver ha hjälp med CPAP-apparaten därför protesterade högljutt redan vid 23-tiden. Sen var det kört….

Ja mellan 23-03:30 så var det kissenödigt/argt/ledset/törstigt och framförallt en pappasjuk kille. När jag äntligen somnade om vid fyratiden så hann det ju inte bli mycket sömn innan klockan ringde halv sju. Eftersom J (äntligen) sov djupt så tog vi beslutet att han får vara hemma idag. Jag ligger ändå före med engelskan och är ”ledig” från uppgifter i drygt en vecka så behöver inte sitta med den.

Maken skjutsade bara lillebrorsan till förskolan och min gulliga assistent följde storebror till bussen nu samtidigt som jag vilar bredvid J. Han sover så skönt och ser äntligen lugn och harmonisk ut plutten.

Undrar om det blev för mycket igår med tandläkarbesök och mycket promenerande? De åkte ut till stallet en sväng efter sjukhusbesöket och mötte upp oss, som varit ute med hästarna.  Jag vet att han även är orolig när L inte jobbar här dagligen och frågar mycket angående henne. Det blir givetvis en enorm omställning och oro för en liten kille med hans omfattande problematik. Han är ganska skör vår mellanson och det är sorgligt att se hur dåligt han mår periodvis. Då saknar man flytet och lugnet som närvarade i våras – tänk om kommunens härskare själva kunde se förändringen som följde och hur smärtsamt det blev för hela familjen. Nåja, det största problemet här och nu är nog ändå pappasjukan och det får vi försöka råda bot på under helgen. Även om det är dop och annat på schemat så ska vi allt få till så mycket tid som möjligt tillsammans.

Nu ska jag vila lite här och kanske även få till en halvtimmas sömn eller så.. Zzz

Önskar er alla en fin dag! ♥️

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.