Bildbomb från senaste tiden

image

Vi körde S till skolan som vanligt  förra veckan men nu är det skolbuss som gäller framöver. Det är något som han valt själv och bett om ett tag nu.. S uppskattar att slippa fritids efter skolan och få komma hem 1,5 h tidigare och framförallt UTAN BRORSORNA 😉

image

Det har blivit flera utflykter till hästarna och jag har inte enbart kört Snaps utan även ridit ut på Paleja. Underbart va? (Jo man kan bli ”nyförälskad” i en häst) Man får tänka till noga när det gäller hantering innan och efter själva ridningen men med assistenternas hjälp så flyter det på riktigt bra.

image

När det var avlastningshelg för J och de andra killarna var på utflykt så passade jag på att pyssla med S. Roligt att se hans noggrannhet men framförallt skaparglädje. Det är verkligen roligt att få till kvalitetstid med vår stora kille!

image

Mycket studier blev det och jag kände hur frustrationen tilltog i takt med att svårighetsnivån höjdes. Veckouppgift nummer två var enormt tuff men när den väl var inskickad och rättad så skönk pressen. Igår skickade jag in både uppgift 3 (deadline måndag) och även 4 -för nästkommande vecka, som lades ut några dagar tidigare. Hoppas på klartecken så jag kan få lite ”långledigt” nu….

image

Det började bli kyligare väder så vi passade på att premiärelda i braskaminen. Riktigt mysigt och skönt att slippa den råa luften i huset på morgonen. Även om temperaturen oftast kryper upp under dagen så börjar det allt bli riktig höst.

image

Inför helgens dop av lillkusinen så fanns önskemål om hjälp med bakning, så då slängde min snälla assistent F ihop en dubbel sats av schackrutor som bidrag. Sparade dock några mumsiga kakor till mina föräldrar som vi besökte en snabbis igår.

”För att inte göra någonting – så gör jag ändå ganska mycket”

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.