En djup svacka

Det handlar inte längre om allmänt svajigt humör och lite ångest. Istället är det en tuff period och jag vill nog kalla det för depression. Inget är roligt och får mig att skratta inombords – tvärtom. Tårarna och tankarna avlöser varandra samtidigt som jag bara vill sova. Jag orkar knappt duscha ens så ligger här i sängen och luktar apa. Vad spelar det för roll ändå?

I morgon kommer J hem från avlastning och vi har avlösare i hemmet några timmar. Tack gode gud för det. Även om det inte är som veckorna när vi hade hjälpen som behövdes 3h/dygn så betyder den här kvinnan enormt mycket för hela våran familj ♥️

Ensam hemma för tillfället då fina maken tog med S och G ut till mina föräldrar. De skulle grilla korv och hitta på lite saker utomhus. Vad jag ska göra? Försöka sova och ladda mentalt inför kvällens dusch..

ALLT känns så j-a tungt och ovärt här och nu. Vore det inte för barnen så hade jag gett upp för länge sen. Jag är så trött på att känna mig ensam samtidigt som jag inte orkar träffa någon för tillfället.

Förlåt för att jag är så svår.

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.