+ 5 kg på två veckor

(Totalt 13 kg plus på 3 månader)

  • Jag har enorm smärta över hela underkroppen och låren/höfterna är värst
  • Jag har knappt inga kläder som passar längre och alla trycker
  • Jag drar mig undan både här på internet och vill inte längre träffa vänner IRL
  • Jag är trött, går runt som i en dvala och vill bara sova dygnet runt
  • Jag har enorm ångest och mår illa av min egna spegelbild
  • Jag är rädd för att ätstörningar från förr ska komma tillbaka…

Kan bara hoppas få hjälp snart med det mest akuta och slippa se hur allt drar iväg ännu mer. Hur varenda steg jag trots allt tar – resulterar i att jag sväller ännu mer. Blir bara så ledsen och trött på allt som krånglar. Måste det dyka upp nya saker hela tiden? Räcker det inte nu?

Har märkt upp kroppen likt ett slaktdjur och börjat mäta. Kroppen är verkligen vidrig och siffrorna känns som ett stort skämt. Hur kan det vara möjligt att kroppen ökar i omfång så här snabbt när den rent statistiskt borde minska? Skitsystem!

Omgivningen ser ingen skillnad

Omgivningen ser ju oavsett inte skillnaden….

Related Posts

Discussion about this post

  1. Fannyemmaviola skriver:

    Lider med dig, kramar om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.