Överklagan till kommunen

Precis i sista stund så kom alla intyg med posten igår och jag lade FYRA timmar på pappersarbete innan överklagan i fyra exemplar var färdig. Ett till själva IFO (Förvaltningsrätten) men även till Socialchefen och Kommunchefen. Alla ska få ta del av hur vi blivit behandlade och vilka felaktigheter som IFO-chefen konsekvent använder sig av..

Nu på morgonen var vi nere vid kommunhuset och lämnade in dessa tre tjocka kuvert och kan nu bara vänta. Jag har inga förhoppningar om att de omprövar beslutet innan det går till Förvaltningsrätten (pga prestigen) men jag kan bara be för att någon där nere har samvete nog för att sätta stopp för den här cirkusen.

Jag vill tacka alla andra myndighetspersoner som skrivit nya och väldigt bra intyg som styrker våra uppgifter. Både sjukvård, skola och övriga instanser. Tack för att flera av er även gjort det upprepade gånger och inte bara ”ger upp oss” utan strider vidare..

Ett stort tack även till vår fd handläggare och konsult som gjorde en bra utredning och skötte vårt ärende på bästa sätt. Men som sedan med all rätt sade upp sig pga noll gehör. Du beklagade att det troligen skulle spåra ur samma dag som du slutade (och tyvärr fick du rätt) men du hann ändå höja vår självkänsla och vetskapen om att vi har rätt till dessa insatser. Du såg det självklara och gick framförallt på barnens bästa – det som borde vara a och o i detta yrke. Du fick efter behovet och inte resurserna även om det sedan var något som IFO-chefen påstod var fel.

Känslan av att vara kommunens egna lilla slagpåse

Känslan av att vara kommunens egna lilla slagpåse

Igår var en extra tuff dag för vårt mellanbarn och allt som skrevs i överklagan blev extra aktuellt. Lille vän. Det är rörigt nu och du har det tufft både med kroppen och stressen inombords men vi gör vårt bästa. Mamma och pappa ger dig och dina bröder allt vi förmår även om det snart är ohållbart. Vi sliter som djur för att det som andra tar för givet i vardagen ska kunna flyta på även här.

image

Jag vet inte om jag tror på någon högre makt men jag kan bara be om ett mirakel i form av rättvisa. Låt oss föräldrar och vår familj få lägga grunden till en trygghet, som innebär att Ni får en barndom av bästa sort.

Snälla låt oss få den där lilla stöttningen som är så avgörande. Vi struntar i så kallad ”avlastning” och behöver inte ha någon j-a egentid utan vi vill bara få vardagen att fungera. Snälla. Jag ber dig eller er. Snälla!

Related Posts

3 Discussion to this post

  1. Malin skriver:

    Jag håller mina tummar stenhårt! Jag tror på er och hoppas att kommunen bättre sent än aldrig inser att de gjort så stora fel! Kram

  2. BengtOswin skriver:

    Har inte hängt med i alla turer som skett, men jag önskar er all lycka till och sänder massor styrka som ni kan behöva.

    Slogs själv mot kommun och landsting för bättre vård för mor och det gav resultat. Tre personer avskedade inom landstinget och omorganisation inom kommun.

    Stå på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.