Favorit i repris & MIN verklighet

Kroppen och själen stressar i intervall men jag hinner ta många micropauser – då jag faktiskt njuter fullt ut. Tack för att Ni finns omkring mig och gör orienteringen genom livet enklare. Du agerar kompass och springer samtidigt vid min sida, ja när allt känns som tuffast.

Jag byter nu ut alla tunga tankar och funderingar till en harmonisk sömn. Oskyldiga drömmar får ta vid, nu när verkligheten blev för intensiv och uttröttande.

Ni har rätt och kan tolka mina texter så mycket böttre än jag kanske trodde från start. Det här är ingen vanlig ytlig blogg utan det handlar om en onyanserad verklighet. Det handlar om min verklighet – varken mer eller mindre!

Ni är välkomna att ta del av både tankar och känslor. Jag ger er min naiva och ärliga beskrivning som kanske ibland ”går över gränsen”. Jag är kanske inte rumsren vad gäller författandet? Sov gott.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ett positivt beslut

Socialnämndens arbetsutskott 22/11

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.