Sömnbrist, slemhosta & slagsmål

Ikväll satsar vi på en lockande och mysig rubrik. Eller inte. Dessvärre är det en ganska bra sammanfattning efter det senaste dygnet här. 😂

Vår kära åttaåring är fortfarande den enda som är frisk i nuläget (peppar peppar) men annars är huset proppfullt av förkylningsvirus. Ett stygt sådant som smällde till med full kraft från ingenstans. Nåja det är pissjobbigt men inte direkt något allvarligt 😉

J hade en kämpig kväll igår och var svårsövd. När han väl somnade så dröjde det en timma innan han kom upp igen och sen var det kört. Fick med honom in till mig i stora sängen men han var för speedad för att somna om. Tror klockan hann bli 01:15 innan han äntligen somnade om på nytt. Vid 06:00 blev vi väckta av G och J’s morgonhumör blev givetvis katastrofalt.

Jag och min personliga assistent skjutsade S till skolan medan min stackars make fick försöka styra upp bråken mellan hans bröder. När vi kom tillbaka från bilturen så skrev jag ihop det sista på en viss överklagan till kommunen (Förvaltningsrätten), så nu är det bara två intyg som saknas innan allt ska läggas på lådan.

Det var minst sagt livat resten av dagen men ingen av killarna ville tydligen sova middag. De hostade, retade och slog varandra resten av dagen. Underbart.. 😑

G’s tid på sjukhuset där han egentligen skulle fått prova ut sin nya CPAP-mask fick ombokas och mitt rehabmöte likaså. Däremot lyckades vi komma iväg till min vårdcentral i grannkommunen för ett läkarbesök. Nu är flera prover tagna och min hals är än en gång undersökt med misstanke om spökande sköldkörtel. Det måste däremot tas lite fler kompleterande prover men de ska alltid tas innan 10:00 så det får bli ett besök här på hemmaplan redan i morgon. Sedan är det bara att vänta och se när provsvaren är klara.  Kändes tryggt med en enormt duktig och trevlig läkarstudent som tog sig tid samt intresse för mig och allt omkring Ehlers-danlos och mina övriga diagnoser. Efter undersökning och samtal så var hen inne hos sin handledare och fick klartecken för att säga hej då för denna gång. Jag konstaterade än en gång hur pass enorm skillnad det är på nya och gamla vårdcentralen. Det är verkligen som natt och dag.

På tal om natt så ska jag sova nu för i morgon väntar en händelserik dag – på många sätt och vis. Sweet dreams!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.