Skippar högskolan helt…

Efter mycket velande fram och tillbaka så har jag bestämt mig för att hoppa kurserna jag kom in på. Varför nu detta? Jo jag har börjat tänka på framtiden (kors i taket) och vad jag behöver för att lättare kunna nå mina drömmar.

Jag saknar engelska B i nuläget och det innebär många hinder. De kurser och framförallt program som jag i framtiden är mest intresserad av på högskolenivå – de kräver just den kursen..

Jag hade turen att få en plats för distansstudier via Hjo folkhögskola och det kommer jag nappa på. Beställt hem kurslitteratur och Försäkringskassan är informerad – Nu behöver jag bara massa tummar som hålls stenhårt så jag grejar studierna. Det är inte bara den fysiska hälsan och min ADD som kommer krångla till allt lite; Utan jag är även kass på engelsk grammatik ☺️

Är det någon av er läsare som ska börja plugga något i höst?

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Linda skriver:

    Jag inväntar svar på om jag får börja Engelska 5 på komvux distans, har sökt två ggr innan men ej kommit in pga platsbrist o sen flyttats till klassundervisning vilket jag inte vill ha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ett positivt beslut

Socialnämndens arbetsutskott 22/11

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.